Мікшерний пульт Yamaha MG16

Уточнюйте наявність
Код: 109218

27,456.00 грн

Доставка
  • “Нова Пошта”
  • При сумі замовлення більше 5000 грн – безкоштовно
Гарантія
  • 12 месяцев официальной гарантии от производителя
  • обмен/возврат товара в течение 14 дней

Опис

Yamaha MG16 – це частина третього покоління відомих мікшерів MG серії. Цей компактний мікшер має на меті надання високоякісного звуку для широкого розмаїття середовища мікшування. MG16 має ті ж мікрофонні підсилювачі, що і професійні мікшери та забезпечить Вас чудовою якістю з надійністю та продуктивністю професійних мікшерів.
Ось уже більше століття Yamaha утримує спадщину вищого класу майстерності та інновацій на прикладі всіх продуктів, від численного каталогу світового класу музичних інструментів до професійного аудіо обладнання. Тепер уже в третьому поколінні MG серія втілює прагнення переваги та поєднує в собі ті ж технології, які розроблялися для використання у професійних пультах, включаючи студійного класу підсилювачі, потужну цифрову обробку та міцну, надійну конструкцію. Крім того, з інтуїтивним легким у використанні інтерфейсом, MG серія може похвалитися великим списком компактних мікшерів з рядом моделей від 6 до 12 каналів, що підходять для різноманітного застосування.
Yamaha завжди прагнула забезпечити звукоінженерів найчистішим сигналом та MG серія не виняток. Озброївшись цією філософією прозорості звуку, ці мікшери надають найвищий рівень звукової чистоти та якості, які безпрецедентні у їхньому класі.
Все що Ви робите, як звукоінженер залежить від якості ваших підсилювачів, які визначають, який напрямок візьме ваш мікс і як він звучатиме. MG16 має студійного класу дискретні класу-А підсилювачі, в яких застосовується інвертована схема Дарлінгтон, що складається з комбінації двох каскадних транзисторів, які надають більше потужності за меншого опору. Надаючи жирний, натурально звучачий бас і рівні високі частоти, що парять, з дуже низьким рівнем спотворень, D-PRE передпідсилювачі володіють неймовірно широким частотним діапазоном, який дозволяє їм справлятися з сигналом від будь-якого аудіо джерела без посилення будь-якого конкретного елемента звуку. Маючи таку звукову платформу, Ви значно заощадите час і сили, виключивши необхідність додавання надмірного EQ або ефектів, щоб виправити свій мікс.

Технічні характеристики Yamaha MG16:
Тип: Аналоговий мікшерний пульт
Аналогові входи: 8 (10) моно (XLR combo), 4 (2) стерео входу (1/4″ Jack + RCA)
Аналогові виходи: 2 Stereo Out (2 x XLR + 2 x 1/4″ TRS Jack), Вихід для навушників (1/4″ Jack), Моніторний вихід (1/4″ Jack x 2), 4 Aux Send (1/ 4″ Jack х 4), 4 Group Out (1/4″ Jack x 4)
Еквалайзер: 3-х смуговий з параметричною серединою (3-смуговий для стерео каналів)
Частотний діапазон: 20Гц – 20 кГц
Фейдери: Повзункові фейдери
Фантомне харчування +48В, ФВЧ – 80Гц
Зниження чутливості -26дБ
Вбудований компресор (канали 1-8)
Розміри: 444 x 130 x 500 мм
Вага: 6.6 кг
Гарантія: 12 місяців.